



مرجع: SP00329
پایونیر مدل Pioneer TS-F170 با دقت ساخته شده وتوسط مواد با کیفیت بالا به منظور ساده سازی مراحل نصب که فشار آن بسیار کم است.همانطور که در تصویر مشخص است اندازه اسپیکر پایونیر مدل Pioneer TS-F170 برابر 6.5 اینچ است. به طوری که با استفاده از دستگاه پخش اصلی نیازی به مجهز بودن آمپلی فایر و سایر تجهیزات نیست.
برند: پایونیر - Pioneer
ارسال سریع
کلیه سفارشات کمتر از 24 ساعت ارسال میشود
ضمانت اصالت
تضمین قیمت و اصالت کالاهای خریداری شده به مدت یک هفته در اسپارک دیجی
بازگشت وجه
ضمانت بازگشت وجه تا 3 روز
کیفیت ارسال
شما سفارش خود را بدون هیچ گونه آسیب دیدگی دریافت می کنید
البته که این محصول با آمپلی فایر کیفیت بهتری را خواهد داشت. فشار مستقیم روی واحد ووفر اصلی جلوه های صوتی بسیار خوبی دارد. مخروط رزینی با مقاومت بالا که در واحد میانی باس کیت دو طرفه TS-F170 استفاده می شود.باند پایونیر مدل Pioneer TS-F170 از استحکام خوبی برخوردار است.
برآمدگی بزرگ لاستیکی طبیعی R باعث انعطاف پذیری صدا می شود و صدا را صاف و با دوام می کند. حتی کار طولانی مدت با اسپیکر پایونیر مدل Pioneer TS-F170 می تواند عملکرد کاهش اعوجاج کم را حفظ کند؛ قاب آلومینیومی مات دارای تشدید کم است و سیستم محرک مغناطیسی قوی در پایین حوضه دارای یک طراحی بهینه سازی اتلاف گرما است ، که ثبات و کارایی باند را تضمین می کند.
برند | مرجع |
---|---|
پایونیر - Pioneer | SP00329 |
جدول اطلاعات | مقادیر |
---|---|
ابعاد | 37 × 15 × 11 cm |
سایز | 6.5 اینچ |
نوع | 2-Way Coaxial |
شکل | دایره ای |
امپدانس | 4Ω |
فرکانس پاسخ گویی | 29*36 |
حساسیت | 89dB |
سایز ووفر | 170mm |
قدرت | 180W |
مقاومت | 30W |
امکانات دیگر | محتویات محصول:یک جفت باند + سیم کشی + کاتالوگ |